Idécentralen, ansökan

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Är du mellan 15 och 25 år och har en idé om ett projekt? Då kan du söka stöd från Idécentralen. Du kan få stöd i form av teknik, lokaler, ekonomi och handledning.

Stöd från Idécentralen kan sökas av dig som är ung och vill skapa och driva egna projekt/arrangemang/aktiviteter. Några exempel är fotoutställningar, teaterföreställningar, konserter, filmvisningar, turneringar, LAN, skateprojekt, workshops, intressegrupper och läger.

Ansökan ska följa Idécentralens regler och kriterier. För att få stöd krävs att du som söker driver projektet. Det går inte att söka stöd för att betala ut pengar till sig själv, till välgörenhet eller för projekt som ingår i en utbildning. Om du är under 18 år krävs målsmans medgivande innan vi betalar ut ekonomiskt stöd. Kontakta ungdomsutvecklarna om du är under 18 år.

Har du en idé som inte är helt klar? Då kan du kontakta ungdomsutvecklarna för att få hjälp att utveckla idén och få hjälp med en ansökan.

Tjänsten kräver e-legitimation. Har du inte e-leg eller inte vill ansöka via webben kan du istället fylla i en pappersblankett.

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Följande behövs för e-tjänsten

  • Inloggning BankID

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa