Introduktions- och eller förflyttningsutbildning, Socialförvaltningen

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Introduktionsutbildning - För dig som är helt ny inom vård och omsorg.

I denna utbildning går vi igenom våra olika verksamhetsområden Lss, Barn, vuxen och familj, särskilda boenden och ordinärt boende.

Du får lära dig om tystnadsplikt och rapporteringsskyldighet inom våra verksamhetsområden.

I alla våra verksamheter arbetar vi med basala hygienrutiner och vi går igenom detta på utbildningen.

Du får höra mer om värdegrund som innebär att alla dem vi möter ska bli respekterade utifrån deras livsval och förutsättningar. Alla ska känna sig trygga och bemötas gott ifrån vård och omsorgspersonal. 

Vad ingår i en dusch och hur gör du för att skapa en god matro för dem du tar hand om. Vi har många diskussioner i utbildningen där vi utbyter erfarenheter och ställer oss inför sådant som vi ofta kan möta.

Vi avslutar med att gå igenom kommunens olika system och hjälper dig att logga in på Timepool och visar dig Medarbetarwebben.

Förflyttningsutbildning - För dig som är helt ny inom vård och omsorg eller för dig som inte tidigare blivit erbjuden förflyttningsutbildning

Under perioden April-Juni erbjuds följande kurser.

  • Introduktionsutbildning
  • Förflyttningsutbildning

 

Titta vad som skulle passa dig och anmäl dig genom att starta e-tjänsten. Skulle du sedan behöva göra en avbokning eller ombokning görs detta under rubriken "Mina sidor". Du hittar dit via ”Jag vill” och ”Interna e-tjänster”. Det går att anmäla sig till flera kurser samtidigt.

För mer information om utbildningarna ovan eller om du vill ha en skräddarsydd kurs kontakta:

rekryteringsoc@varberg.se

 

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa