Intresseanmälan för köp av gallrade konstverk

LÄS MER

I denna e-tjänst kan du anmäla ditt intresse för att köpa ett eller flera av de konstverk som har gallrats ut ur kommunens konstsamling. Ett 70-tal konstverk avvecklas för att göra plats i konstförrådet och underlätta placering av nya konstverk i kommunens verksamheter. De flesta av verken är i relativt gott skick, men behöver ramas om, är dubbletter, något skadade eller motsvarar inte det som efterfrågas i verksamhetslokalerna.

Du anmäler ditt intresse genom att fylla i dina kontaktuppgifter och ange VK-nummer för det/de verk du är intresserad av. Bilder på de gallrade verken med tillhörande VK-nummer hittar du i den digitala utställningen på www.varberg.se/gallradeverk. Du kan också se verken på Evenemangsplatsen, i Kulturhuset Komediantens andra våning, under perioden 16 september till 16 oktober. Hallands länsmuseer har företräde på verken.

När utställningsperioden är slut lottar vi bland dem som har anmält intresse, och kontaktar sedan dem som vunnit lottningen. Verken hämtas och betalas på kulturhuset Komedianten efter överenskommelse. Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att skicka verk till köpare.

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa