Förflyttningsutbildning

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Här anmäler du din personal till förflyttningsutbildning.

 

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till semestervikarier i Varbergs kommun.

Utbildningsansvarig

Arbetsterapeuter och fysioterapeuter på Hälso- och sjukvårdsenheten.

Innehåll

Utbildningen tar tre timmar och genomförs i mindre grupper om minst 6 personer. Deltagarna får prova på praktiska förflyttningsmoment och får kunskap om bästa sättet att förflytta en person på för att bibehålla god arbetsmiljö och ha ett bra arbetssätt mot kund.

Kostnad

Utbildningen kostar 300:-

Lokal

Hjälpmedelsservice lokal på Kardanvägen 15.

Parkering finns utanför lokalen, snedställda parkeringsrutor numrerade 10-16. Det går även att parkera på Allt i däcks område snett mittemot lokalen. Då kan ni stå i rutorna direkt till höger när ni kört in på deras område.

Viktig information!

Innan du gör din bokning ber vi dig läsa igenom nedanstående information.

  • Giltig anmälan - För att anmälan ska vara giltig måste deltagarens och chefens namn finnas på anmälan. Du kan alltså inte reservera en plats genom att skriva ”en person” eller liknande.
     
  • Avanmälan ska göras senast en vecka innan utbildningen. För avanmälan senare än en vecka innan tas en avgift på 500kr ut. Detta är för att undvika att utbildningarna går halvfulla.
    Undantag görs om personen är sjukanmäld eller hemma för vård av barn vid utbildningstillfället. Chefen ska i sådana fall meddela detta innan utbildningstillfällets start på mail till Hans-Erik Qvarnström för att slippa avgiften för sen avbokning.
     
  • Inställd utbildning - det krävs minst 6 personer för att genomföra utbildningen. Om utbildningstillfället blir inställt får du information om detta en vecka innan.

 

E-legitimation

För att kunna boka en utbildningsplats krävs att du loggar in med e-legitimation (ex. SITHS eller mobilt bank-id).

Frågor om e-tjänsten

Ulf Martinsson
ulf.martinsson@varberg.se
0340-88837

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa